fbpx

HEP – Horváth Építőmester Zrt

KECSKEMÉTI HÍRÖS AGORA RENDEZVÉNYHÁZ

Kúltúrális intézmény felújítás

A rendezvényház a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ, amely egy teljesen új konstrukció szerint működik a továbbiakban. A beruházás eredményéül minden terme több funkció betöltésére vált alkalmassá.

Az épület egy része került átépítésre. A beruházás 2015. januárjában kezdődött el.

Főként a kényelmi funkciókban növekedett a rendezványház, valamint az élményfunkció is komfortosabb lett. Újdonság az idegennyelvi társalgó, a baba-játszószoba, és a számítógépes internet szolgáltatás az aulában. A leglátványosabb viszont a színházterem átalakulása. Itt teljesen újak a burkolatok, a világítás, a nézőtér, a színháztechnika, a színpadtechnika, és a fénytechnika, valamint légkondicionált lett a terem.

A Hírös Agóra rendezvényház konstrukció alapvető célja egy olyan közművelődési intézményrendszer kialakítása, amely az egész életen át tartó tanulás hátterének fejlesztése révén lehetőséget teremt a jobb minőségű kulturális szolgáltatások biztosítására. Mindemellett a megszokott, közkedvelt programokkal továbbra is várja a ház a vendégeit. A Hírös Agóra rendezvényház beruházás uniós forrásból, Kecskemét Önkormányzata megbízásából készült el a Széchenyi 2020 támogatásával, 650 millió forintból.

PROJEKT NEVE:
Kecskemét Hírös Agóra Kp. felújítása

MUNKAVÉGZÉS HELYE:                        Kecskemét, Kossuth tér 1.

KIVITELEZÉS IDŐTARTAMA:
2015.

MEGBÍZÓ:
Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 

Projekt volumen: 0,6 Mrd. Forint