fbpx

HEP

TISZAKÉCSKE TANUSZODA

SPORTLÉTESÍTMÉNY

A projekt során a mintegy 10 ezer fős város belső részében, a Szabolcska utca 42. szám alatti telken adják majd át a tanuszodát, 929 millió forintból. A tanuszoda programban hullámos ívű tetővel, a Makovecz Imre nevével fémjelezte stílusan épülnek meg a létesítmények, ez alól a tiszakécskei sem lesz kivétel. Az épület elsősorban az úszás oktatását szolgálja, 80 fős tervezett tanulói kapacitással. A kisebb medence 80 centiméteres vízmélysége ezt biztonságos módon teszi lehetővé.

A fejlesztésben egy mintegy 1300 négyzetméteres uszodát alakít ki kulcsrakész állapotban a HÉP, melyben két medence is lesz:

  • a nagyobb 25×14 méteres felületű és 1,9 méter mély;
  • a kisebb pedig 10×6 méteres felületű és 0,8 méter mély.

Az uszodatechnika beépítése szintén a cég feladata: a kiépítés során a két medence forgatóteljesítménye 150 köbméter/óra, illetve 42 köbméter/óra lesz. A medencetér lefedését a rétegelt-ragasztott fából készülő főállások adják.

A HÉP – Horváth Építőmester Zrt. emellett többek között közművesíti az építési területet, majd pedig az épületet is (illetve itt a tervezési feladat is a szerződés része), valamint elvégzi a környezetrendezési munkákat is.

PROJEKT NEVE:
TISZAKÉCSKE TANUSZODA

MUNKAVÉGZÉS HELYE:                        Tiszakécske, 

KIVITELEZÉS IDŐTARTAMA:
2020.09-2021.12.

MEGBÍZÓ:
BMSK

Projekt volumen: 929 MForint